Rólunk

Uniquitchen

egyedi receptek, egyszerűen – egyetemistáktól nem csak egyetemistáknak

Vissza a konyhába!

Gyorséttermek, menzák, kínai éttermek, egyéb kifőzdék. Minden forgalmasabb helyen, szinten lépésenként találkozunk velük. Mivel enni kell, gyakori látogatójuk vagyunk. Mert szeretjük az ott kínált kosztot, épp ennyire van időnk két egyetemi előadás vagy egyéb teendőink között. Vagy egyszerűen azért, mert sajnáljuk az időt az elő- és elkészítésre, vagy úgy gondoljuk, nem tudunk sütni/főzni, esetleg ötlet híján vagyunk.

 

Egyszerű receptek

Ez a honlap elsősorban azért jött létre, hogy olyan, egyszerűen elkészíthető ételeket mutassunk be, melyekhez nem kell semmilyen különleges képzettség vagy szaktudás, hanem csupán egy kis idő, no meg elszántság. Aki viszont szereti a kihívásokat, olyan recepteket is találhat, amik már valamivel több energia-ráfordítást igényelnek.

 

Fiataloktól fiataloknak

Mi, szerzők egytől egyig olyan fiatalok vagyunk, akik amellett, hogy egyetemen tanulunk (vagy már tanulmányainkat befejezve vágunk neki a nagybetűs életnek), fontosnak tartjuk azt, hogy olyan ételeket is fogyasszunk, amit saját magunk készítettünk el. Igaz, egyikünk sem mesterszakács, mégis azon igyekszünk, hogy a kiválasztott alapanyagokból a lehető legszuperebb kaját készítsük.

 

Olcsó receptek

Talán nem kell ragozni azt, hogy egy átlagos fiatal nem rendelkezik túl nagy költségvetéssel. Ennek tudatában arra is törekszünk, hogy a minőség mellett az árakat is figyelembe vegyük. Így honlapunkon több, nem csak egyszerű, de olcsó recept is megtalálható.

 

A szerzőkről

Hozzászólások lezárva.