Felhasználási feltételek

Kedves Látogató!

Üdvözöljük honlapunkon! Azzal, hogy meglátogatja a uniquitchen.com weboldalt, elfogadja az alábbi feltételeket:

1. A honlapon található bármely tartalom, így különösen információ, szöveg, grafika, kép, videoanyag a szerzői jog és más szellemi alkotásokra vonatkozó jog által védett. Az oldal tulajdonosai fenntartanak minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

2. A látogató az oldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött rész további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, átdolgozására.

3. A honlap tulajdonosainak előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek feldolgozása és bármely célból történő hasznosítása.

4. A honlap tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot, hogy az oldalon, nem a tulajdonosok által megjelentetett tartalmat (pl. hozzászólásokat) felfüggesszék, töröljék, vagy egyéb módon korlátozzák annak szerzője értesítése és beleegyezése nélkül.

Hozzászólások lezárva.